Historic Aircraft Pilot Training

The Ultimate Harvard Flying Week

30 juli t/m 7 augustus 2016

 

PH-KLU samen met de P51-Mustang

Altijd al willen (mee) vliegen in de historische luchtmachttrainer PH-KLU, de Harvard AT-6?  Dat kan nu!
In de Ultimate Harvard Flying Week, van 30 juli t/m 7 augustus staat onze dual controlled Harvard de hele week ter beschikking om mee te vliegen met een ervaren vlieger aan de stuurknuppel.

Kom langs op Oostwold (EHOW) en beleef de unieke Harvard experience. Geniet ook van de  andere mooie historische vliegtuigen van ons vliegbedrijf, zoals P51 Mustang, Boeing Stearman en Piper Super Cub. Met al deze vliegtuigen kan meegevlogen worden. 

Het vliegtuig is voorzien van dubbele besturing, vooraf wordt met u overlegd wat u wel en niet mag doen tijdens het vliegen, tenzij anders besproken wordt er door de passagier niet gestuurd of bediend. We houden ons het recht voor om zonder opgave van redenen de passagier te weigeren.


 

Tijdens de Ultimate Harvard Flying Week kunt u dagelijks vanaf 10.00 uur tot zonsondergang vliegen.  30 min meevliegen met de Harvard PH-KLU kost € 450.
Boek uw vlucht  nu via operations@oostwold-airport.nl of bel 0597-551490!

De North American AT-6 is vormde 25 jaar het grootste klaslolaal voor vliegers. Honderduizenden vliegers in meer dan 34 landen werden erin opgeleid. In het totaal zijn er ruim 15.000 van deze vliegtuigen gebouwd. In Nederland werd de Harvard gebruikt tot begin jaren ‘70 door de Rijksluchtvaartschool en de Koninklijke Luchtmacht als advanced trainer. De PH-KLU heeft een rijke historie binnen de Koninklijke Luchtmacht, het toestel uit 1943 heeft altijd gevlogen als trainingstoestel voor de KLu tot dat het werd uitgefaseerd in 1974. De KLU is in 2014 toegevoegd aan onze vloot en wordt gebruikt als advanced trainer voor o.a. aerobatics en ook demo’s.

 
 

Sponsor worden op één van de grootste evenementen van het noorden?

De tweejaarlijkse Oostwold Airshow trekt duizenden bezoekers, maar brengt ook de nodige media-aandacht met zich mee. Neem bijvoorbeeld publicaties bij RTV Noord en Dagblad van het Noorden. Wilt u met uw bedrijf in de spotlights staan? Klik dan hier en vraag vrijblijvend informatie aan. Wilt u teruggebeld worden? Voer hier uw telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel mij terug

Meer informatie
×

Voer uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u terug!

×