Nieuws
1 januari 2014

in 2014 weer elk weekend para's


Skydive Airmoves gaat in 2014 van start op Oostwold airport met elk weekeinde para's en tandems

 

Tandemspringen vliegveld Oostwold.

Een tandemparachutesprong bij Airmoves op vliegveld Oostwold is een unieke mogelijkheid voor jong en oud om kennis te maken met het parachutespringen, zonder direct een opleiding te moeten volgen.  Iedereen die gezond is, sportief is ingesteld en niet te bang kan een tandemsprong maken. Een onvergetelijke ervaring voor groepen, bedrijven of een vrijgezellenfeest. Je tandemsprong maken in Oostwold betekent dat je tijdens de vlucht in het vliegtuig en tijdens je sprong gaat genieten van het prachtige uitzicht over de Dollard en het Oldambtmeer.

Voorbereiding en vlucht. Voor de sprong geeft de tandeminstructeur een uitleg van ongeveer 15 minuten over de uitvoering van de sprong, daarna krijg je een harnas om waarmee je later in het vliegtuig wordt vastgehaakt aan je instructeur. Vervolgens vlieg je samen met je instructeur comfortabel in het vliegtuig omhoog voor de sprong. De vlucht omhoog duurt ongeveer 10 – 15 minuten en is al een belevenis op zich. Een geweldig uitzicht over de provincies Groningen en Drenthe, de Blauwe stad, de Waddenzee en bij helder weer kun je zelfs de eilanden Ameland, Schiermonnikoog en Texel zien liggen. De tandemsprong.

Na het verlaten van het vliegtuig, vastgehaakt aan je instructeur, begint de onvergetelijke ervaring van de vrije val: 200 kmper uur en ongeveer 40 seconden lang……. Op 1500 meteropent de instructeur de parachute en genietend van het uitzicht tijdens de vlucht, landt je samen met de instructeur ongeveer 5 minuten later veilig op de grond. Een tevreden lach op je gezicht en een onvergetelijke ervaring rijker.

Videobeelden van je sprong. Als je dat wil kan je tandemsprong door een videoman worden gefilmd. De videoman filmt je gehele sprong: de briefing, de vlucht in het vliegtuig, afsprong, vrije val en landing. Na afloop ontvang je een (gemonteerde) DVD of memory stick van je sprong. Een geweldig aandenken aan je tandemsprong. Datums tandemsprong: -Ieder weekend in Oostwold van begin april tot eind oktober. Voorwaarden voor deelname: -geen minimum leeftijd. -bij minderjarigen handtekening ouders/voogd. -maximum gewicht 95 kg. Prijzen tandemspringen: -tandemsprong: 210 euro -filmopnames van je tandemsprong: 90 euro 

 

Ga naar www.airmoves.nl/tandemsprong.php voor meer informatie en waar je direct kunt boeken op de door jouw gewenste dag en voorkeurstijd.

 

Bij Airmoves is het mogelijk om naast tandemsprongen ook opleidingen parachutespringen te volgen. Ga voor alle informatie over onze opleidingen parachutespringen op Oostwold naar: www.airmoves.nl

 

 

Sponsor worden op één van de grootste evenementen van het noorden?

De tweejaarlijkse Oostwold Airshow trekt duizenden bezoekers, maar brengt ook de nodige media-aandacht met zich mee. Neem bijvoorbeeld publicaties bij RTV Noord en Dagblad van het Noorden. Wilt u met uw bedrijf in de spotlights staan? Klik dan hier en vraag vrijblijvend informatie aan. Wilt u teruggebeld worden? Voer hier uw telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel mij terug

Meer informatie
×

Voer uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u terug!

×