Nieuws
7 september 2018

Vliegende monumenten 8 en 9 september 2018


Op Oostwold Airport krijgen de vliegende monumenten alle aandacht, ook tijdens de openmonumentendagen op 8 en 9 september a.s.

Met de toekenning van de ‘Fiets van Messel Award’ tijdens de Nederlandse Luchtvaartdagen is nog eens onderstreept dat Oostwold Airport een belangrijke rol speelt bij het in standhouden van de monumenten, die in Europa vliegen. De P51 Mustang ‘Damn Yankee’ de Harvard, de Boeing Stearman en de Piper Super Cub, vliegtuigen van ca. 70 jaar oud, zijn alle in topconditie. De P51 Mustang speelde een belangrijke rol in de Tweede Wereldoorlog en vele luchtmachtpiloten zijn op de Harvard getraind, voordat zij hun bijdrage aan de verdediging van ons land konden leveren. 

Grijp 8 en 9 september aan om de vliegende monumenten  te komen bekijken of een historische vlucht met een van de toestellen te maken (prijzen zie website).
De vliegtuigen lenen zich ook voor een uniek fotomoment.

Tot ziens op Vliegveld Oostwold: www.oostwold-airport.nl

Sponsor worden op één van de grootste evenementen van het noorden?

De tweejaarlijkse Oostwold Airshow trekt duizenden bezoekers, maar brengt ook de nodige media-aandacht met zich mee. Neem bijvoorbeeld publicaties bij RTV Noord en Dagblad van het Noorden. Wilt u met uw bedrijf in de spotlights staan? Klik dan hier en vraag vrijblijvend informatie aan. Wilt u teruggebeld worden? Voer hier uw telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel mij terug

Meer informatie
×

Voer uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u terug!

×