Nieuws
4 juni 2016

9 en 10 juli Fly-in Oostwold Airport


Op zaterdag 9 en zondag 10 juli organiseert Oostwold Airport een Fly In voor vliegeniers die hier graag aan mee wil doen.

Op zaterdag 9 en zondag 10 juli organiseert Oostwold Airport een Fly In voor vliegeniers die hier graag aan mee wil doen. Een gezellig samenzijn van vliegers, aangevuld met een heerlijke BBQ op de zaterdagavond en diverse activiteiten overdag. Maak kennis met andere vliegers of met oude bekenden onder het genot van een hapje en een drankje en maak een rondvaart door het Oldambt of ga een rondrit op de fiets maken.

Slapen onder de vleugel (zelf tent meenemen) is natuurlijk een must, voor de sanitaire voorzieningen hebben we ook gezorgd (inclusief douches). 

Wil je meer informatie? Kijk dan snel op onze aanmeldpagina.

Sponsor worden op één van de grootste evenementen van het noorden?

De tweejaarlijkse Oostwold Airshow trekt duizenden bezoekers, maar brengt ook de nodige media-aandacht met zich mee. Neem bijvoorbeeld publicaties bij RTV Noord en Dagblad van het Noorden. Wilt u met uw bedrijf in de spotlights staan? Klik dan hier en vraag vrijblijvend informatie aan. Wilt u teruggebeld worden? Voer hier uw telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel mij terug

Meer informatie
×

Voer uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u terug!

×