Nieuws
5 januari 2016

2e Oostwold Airport Pancake Fly-in op zaterdag 23 April


Om 2016 goed te beginnen organiseren we op ons vliegveld Oostwold op zaterdag 23 April de tweede Oostwold Airport Pancake Fly-in. Het is de traditie om het vliegseizoen te beginnen met pannenkoeken op Oostwold. Iedereen is van harte welkom om Pannenkoeken te komen eten. Heb je geen vliegtuig ben je ook welkom.

Kom met je vliegtuig of helicopter naar Oostwold, het vliegveld is open vanaf 09.00  tot einde dag. De pannenkoeken worden door het Pannenkoekenhuis d'Olle Smidse uit Midwolda gebakken , de beste die er zijn, en tussen 12.00 en 14.00 uur op het café terras van het vliegveld geserveerd. Er zijn pannenkoeken naturel, met appel of spek. Ze worden opgediend op het terras op het vliegveld aan lange eettafels. De pannenkoeken kosten € 5,00.

Pannenkoeken, koffie en andere versnaperingen zijn deze dag de basis voor ongedwongen gesprekken. Behalve piloten (en hun passagiers) zijn inwoners van Oostwold, de vrijwilligers van het tweejaarlijkse vliegfeest en anderen die zich betrokken voelen van harte welkom.

                                                                                                                                                 

Vliegend binnenkomen

Er wordt gerekend op veel binnenkomend en uitgaand verkeer, houdt rekening met de vliegprocedures van ons vliegveld. Kijk op de site voor de procedures en landingstarieven.

 

Pannenkoeken

Om een inschatting te kunnen maken hoeveel pannenkoeken we moeten laten bakken, verzoeken we jullie om je vliegtuig(registratie), naam van de vlieger en aantal passagiers  aan ons door te geven via: ria.swarts@oostwold-airport.nl. Dit kan tot 3 dagen van te voren. Bellen mag ook 0597-551490.

 

Prijzen

Pannenkoeken plus landingsgeld voor vliegtuigen die vallen in de geluidsklasse 3-8, en dat zijn de meeste.

2 persoons vliegtuigen en MLA’s  € 16,00
4 persoons vliegtuigen tot 1500 kg MTOW (bijv. Cessna 172, Piper  Archer)  € 22,50
Valt je vliegtuig hier niet onder neem dan contact op met ons  
   
Kom je alleen pannenkoeken eten dan kost een pannenkoek € 5,00
   

Tot ziens op Oostwold Airport (EHOW)

 Kijk voor overige evenementen in onze kalender.

 

 

Sponsor worden op één van de grootste evenementen van het noorden?

De tweejaarlijkse Oostwold Airshow trekt duizenden bezoekers, maar brengt ook de nodige media-aandacht met zich mee. Neem bijvoorbeeld publicaties bij RTV Noord en Dagblad van het Noorden. Wilt u met uw bedrijf in de spotlights staan? Klik dan hier en vraag vrijblijvend informatie aan. Wilt u teruggebeld worden? Voer hier uw telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel mij terug

Meer informatie
×

Voer uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u terug!

×