Nieuwspagina
24 augustus 2015

Open Hangar Day Vliegveld Oostwold


Op zaterdag 19 september is er op Vliegveld Oostwold van 10.00 uur tot 16.00 uur een Open Hangar Day. De toegang is gratis. 

Vliegveld Oostwold, zeer bekend van de tweejaarlijkse Oostwold Airshow, stelt zijn hangardeuren open. De hangars zijn open voor het publiek om de vliegtuigen van zeer dichtbij te kunnen bekijken, o.a. de P51-D Mustang “Damn Yankee”, de Harvard AT-6 en de Boeing Stearman. Maar ook moderne vliegtuigen kunnen worden bekeken. De onderhoudshangar is open voor bezichtiging.

Bezoekers kunnen zien hoe vliegtuigen worden onderhouden en hoe restauraties van historische vliegtuigen uitgevoerd worden. Op deze open dag wordt ook informatie gegeven over vlieglessen en tandemspringen.Als het weer het toelaat, is het bovendien mogelijk om voor € 35,00 per persoon een rondvlucht te maken boven het Oldambt.


Vanaf het terras van het vliegveldrestaurant Hangar 28 kan men genieten van de vliegtuigen en het prachtige uitzicht onder het genot van een hapje of drankje.
Tot ziens op Vliegveld Oostwold!

 

 

Sponsor worden op één van de grootste evenementen van het noorden?

De tweejaarlijkse Oostwold Airshow trekt duizenden bezoekers, maar brengt ook de nodige media-aandacht met zich mee. Neem bijvoorbeeld publicaties bij RTV Noord en Dagblad van het Noorden. Wilt u met uw bedrijf in de spotlights staan? Klik dan hier en vraag vrijblijvend informatie aan. Wilt u teruggebeld worden? Voer hier uw telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel mij terug

Meer informatie
×

Voer uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u terug!

×